eMAG продължава да прави иновации, за да подобри изживяването при

...
 
eMAG продължава да прави иновации, за да подобри изживяването при
Коментари Харесай

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

 

eMAG продължава да прави нововъведения, с цел да усъвършенства преживяването при извършване на покупки на клиентите, които търсят артикули за своята рутинна грижа за коса и грим, и пуска нов „ магазин в магазина ”, отдаден на тази сфера: Hair & Makeup Shop. Той включва над 60 000 продукта, както от всеобщи, по този начин и от професионални марки. При поръчка от Hair & Makeup Shop клиентите имат опцията да се възползват от абонаментната стратегия Genius с безвъзмездна доставка до автоматизираните шкафчета easybox при покриване на избрани условия. За първи те ще имат на свое разположение и рекомендациите на виртуален помощник, който филтрира продуктите съгласно разнообразни персонализирани характерности. Само с няколко кликвания, откакто се изберат критерии, платформата демонстрира лист с артикули, които най-добре дават отговор на персоналните потребности за грижа за кожата и грим.

„ Миналата година съгласно Евростат продуктите за персонална грижа и хубост бяха в топ 3 на най-популярните категории, поръчвани онлайн на европейско равнище, и България не прави изключение от тази наклонност. С помощта на Hair & Makeup Shop работим в поддръжка на клиентите, с цел да ги улесним при избора на артикули за коса и грижа за кожата. В него те ще отриват по-лесно продуктите, които дават отговор на персоналните им потребности, като в същото време ще се възползват от всички добре познати преимущества на платформата, в това число офертите на Genius с безвъзмездна и практична доставка до непрекъснатото разширяващата се мрежа от автоматизирани шкафчета easybox “ – сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

Въпреки че в новия „ магазин в магазина ” на eMAG множеството от продуктите дават отговор на потребностите за поддръжка на дами, новата зона за потребителско преживяване включва и секция с 6000 продукта за мъже.

До 7 май клиентите се възползват от ваучер с спомагателна отстъпка от 20% за селекция от артикули, щом в кошницата се прибавят най-малко 2 продукта от селекцията.

Hair & Makeup Shop е новият „ магазин в магазина ”, който eMAG пуска през април, след към този момент доста известния Garden Shop.

 

За eMAG

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 6 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до разнообразни точки за приемане (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР